VÅRENS PLANERADE

FOOD LAB

9 januari kl. 16.30

Werna Visthus

FULLBOKAD


11 januari kl. 16

Werna Visthus


25 januari kl. 16

Werna Visthus


8 februari kl. 16

Werna Visthus


22 februari kl. 16

Werna Visthus


1 mars kl. 16

Werna Visthus


15 mars kl. 16

Werna Visthus

* Alla datum och tider är preliminära.

En mötesplats för förädling av
vildsvinskött från Eklandskapet

Varmt välkommen till våra populära Foodlabs som arrangeras löpande hela året. Under ledning av Johan Ilbäck och Pelle Forss får vi tillsamans utforska vildsvinets fulla smakpotential. Vi smakar på chark från tidigare träffar och testar att framställa nya produkter på vildsvinet i Werna Visthus nybygda anläggning för mathantverk. Alla träffar är gratis och du ansöker om att få delta genom att skicka ett mail till foodlab@eklandskapsgris.se eller klicka på knappen här nedan.